Пиріг з малиною - рецепт зі свіжою замороженої малиною з листковим або пісочним тістом Пиріг з малиною в
14.04.2015 26 317 0

Пиріг з малиною - рецепт зі свіжою замороженої малиною з листковим або пісочним тістом Пиріг з малиною в

Краса та стиль
В закладки

У багатьох з дитинства згадуються приємні враження: маленька бабусина кухня, з якої доноситься запаморочливий запах чогось печеного з нотками солодощі. Що це? Звичайно ж, всіма улюблений малиновий пиріг, кожен шматочок якого просто танув у роті, змушуючи тягнутися до тарілки з випічкою знову. Ми вже давно виросли, завели власних дітей, але те саме післясмак від бабусиної печеного вироби ніяк не забувається. Саме, щоб відновити найкращі моменти дитинства, ми зібрали найбільшу неперевершену рецептуру «бабусиної» малиновою випічки.

Пиріг зі свіжою малиною - рецепт приготування

Інгредієнти

Для тіста:

  • малина - 200 грам;
  • цукор - 200 грам;
  • яйця - 3 штуки;
  • ьука - 1 склянка;
  • сода - 1 чайна ложка.

Для начинки:

  • малина - 200 грам;
  • цукор - 200 грам;

Приготування

Візьміть всю малину (400 грам) і ретельно подрібніть її блендером. Яйця потрібно добре збити з цукром міксером, потім додати в отриману масу всю муку і соду, ще раз перемішати. Вилити туди половину маси малини, після чого всі перенести на заздалегідь змащену форму і відправити в духовку, добре розігріту, на півгодини.

Дістаньте готовий пиріг з малиною і розріжте його вздовж на коржі, які слід промазати залишилася малиновою просоченням і покласти один на одного. Зверху цей апетитний кулінарний шедевр можна прикрасити свіжими ягідками.

pirog-s-malinoj-9

Пиріг зі свіжою малиною - старовинний рецепт

Інгредієнти

  • Борошно - 3 склянки;
  • Ягоди малини - 500 грам;
  • Цукор - 1,5 склянки;
  • Сметана - 1,5 склянки;
  • Масло вершкове (для змащування дека);
  • Рослинна олія - ​​0,7 склянки;
  • Ваніль;
  • Збиті вершки;
  • Розпушувач.

Приготування

Збийте масу з яєць і цукру, потім поступово слід додати туди інші інгредієнти: сметану, масло рослинне, ванілін, борошно і розпушувач. Все вимішати і викласти на змащене від прилипання лист дека. Ягоди малини розсипати по всій поверхні майбутнього пирога, трохи їх «притопивши» в ньому. Поставити все в розігрітий до 180 градусів духовку. Після готовності прикрасити збитими вершками і ягідками.

pirog-s-malinoj

Пиріг із замороженою малиною - рецепт приготування

Коли приходить холодна зима чи сльотава осінь, так хочеться побалувати себе і сім'ю смаколиками теплого літа. Це зробити нескладно, якщо приготувати наступний варіант випічки, який створюється на основі заморожених ягід малини. Ця страва неможливо відрізнити від малинового річного пирога.

Інгредієнти

Для пирога із замороженою малиною потрібні наступні продукти:

  • Борошно - 2 склянки;
  • Яйця - 2 штука;
  • Масло вершкове - 200 грам;
  • Ванілін;
  • Цукор - три чверті склянки;
  • Розпушувач - 1 ложка чайна;
  • Щіпка солі;
  • Половина чайної ложки погашеної соди;
  • Малина заморожена - 200 грам.

Приготування

Масло заздалегідь залишите в теплі для придбання м'якості, після цього добре збийте його з цукром: звичайним і ванільним. У дану масу слід додати сіль, борошно, яйця, соду гашене і розпушувач. Загальний стан тесту довести до однорідності. Останнім кроком додайте в майбутній пиріг половину порції ягід і викладіть все в змащену форму. Зверху тіста потрібно рівномірно викласти другу частину малини і все поставити в духовку на 40 хвилин (180 градусів її розігрів). Готовність перевіряйте зубочисткою. Їжте, на здоров'я.

pirog-s-malinoj-8

Пиріг із замороженою малиною і сметаною

Інгредієнти

{reklama}

Для втілення даного рецепту в життя вам знадобиться:

  • Два яйця;
  • Склянка сметани;
  • Пів склянки олії рослинної;
  • Дві склянки борошна;
  • Один стакан цукру;
  • Дві чайні ложки розпушувача;
  • Ванілін (за смаком);
  • Пів кілограма замороженої малини.

Приготування

Технологія створення цього кулінарного шедевра: заморожену малину заздалегідь трохи розморозити, так, щоб не розтеклася. Яйця потрібно добре збити з цукром, а потім туди додати розпушувач, сметану, ванілін, масло і просіяне борошно. Все перемішайте.

Форму перед випічкою слід змастити маслом і викласти туди одну порцію тіста, потім зробити шар з ягід. Його залийте зверху залишився порцією тіста і на поверхні розкладіть залишилася малину, трохи занурюючи її з тісто. Випікайте тридцять хвилин при ста вісімдесяти градусах. І вперед, кип'ятити чайник.

pirog-s-malinoj-3

Пиріг з малиною в мультиварці - як приготувати

Сучасні технічні пристосування допомагають будь-якій господині заощадити купу часу і смачно нагодувати улюблену сім'ю. Випічка, приготовлена ​​в мультиварки теж здатна володіти унікальними смаковими якостями. Для доказу цього, нижче наводимо приклад подібного рецепта.

Інгредієнти

Для тіста знадобиться:

  • П'ять яєць;
  • Склянка цукру;
  • Ванілін;
  • Склянка борошна;
  • Крохмаль;
  • Дві склянки малини.

Для сметанного крему потрібно:

  • Стакан жирної, густої сметани;
  • Дві ложки (столові) цукру.

Приготування

Приготування варто починати з замішування тіста. Щоб це зробити, слід в мисці збити яйця і цукор до білого, повітряного стану. Туди всипаємо борошно, акуратно, порціями і ванілін. Все перемішуємо таким чином, щоб повітряний стан отримана маса зберегла.

Чашу мультиварки попередньо змащуємо маслом, і виливаємо туди тісто. Ягоди малини очищаємо (моєму, сушимо, перебираємо від сміття) і засипаємо трохи крохмалем. Тепер їх слід викласти верхнім шаром на тісто.

Для повного приготування варто вибрати режим «Випічка», виставлений, приблизно, на 40 хвилин. Після закінчення готовності, включіть додатково на 20 хвилин мультиварку.

Щоб зробити крем, слід збити всю сметану і цукор. Після чого отриманої солодкої масою змащуємо пиріг з малиною після приготування. При бажанні, можна зверху все прикрасити тертим шоколадом. Смак буде просто неперевершений.

pirog-s-malinoj-5

Листковий пиріг з малиною «Буквар»

Малиновий пиріг можна створити найрізноманітнішим, іноді ж хочеться відійти від стандартного зовнішнього вигляду, тоді і зміст здається ще більш смачним і корисним. Саме до такого варіанту відноситься наступний рецепт.

Інгредієнти

Такий подарунок на день знань залишиться незабутній для будь-якого першокласника, а створити його кожен зможе за допомогою простого списку інгредієнтів:

  • Упаковка дріжджового листкового тіста;
  • 300 грам малини, пересипаної цукром.

Розморожує куплене тісто, і надаємо йому форму прямокутника (зайве обрізаємо). Після цього на одну половину складаємо ягоди, а другий приховуємо їх. У підсумку виходить знову прямокутник, але вже начинений малиною. Надаємо йому форму книги, роблячи краї злегка хвилястими, і приступаємо до вирізання букв.

В окремій мисці змішуємо трохи борошна і води, вимішуємо тісто, і розгортаємо тонким пластом. З отриманого вирізаємо літери «А», «Б» і кріпимо, трохи натискаючи, на поверхню пирога. Змащуємо його жовтком яйця для рум'янцю і ставимо в нагріту духовку деко на двадцять хвилин. Після закінчення цього часу, буквений листковий пиріг з малиною буде готовий до вживання.

Ну а для дорослих по точної таким же рецептом можна приготувати листковий малиновий пиріг будь-якої форми.

pirog-s-malinoj-6

Пісочний пиріг з малиною - рецепт

Альтернативним варіантом смачного печеного страви «до чаю» може стати малиновий пиріг з пісочного тіста.

Інгредієнти

Для тіста потрібно:

  • Одне яйце;
  • Дві столові ложки цукру;
  • 70 грам маргарину (можна вершкового масла);
  • 200 грам борошна.

Для начинки потрібно:

  • Дві склянки свіжої малини;
  • 150 грам цукру;
  • Дві столові ложки манки;
  • Для створення обсипання:
  • 40 грам масла вершкового;
  • Три столові ложки борошна і стільки ж цукру;
  • Мигдаль (рубаний або пластівцями).

Приготування

Технологія приготування полягає в наступному: Яйце ретельно перетираємо з цукром і маслом, додаючи борошно. Це вийшло пісочне тісто, яке слід викласти на деко, сформувавши форму подальшого пирога, і прибрати в морозилку, приблизно, хвилин на двадцять.

Тепер візьмемося за створення обсипання. Для цього змішуємо борошно і цукор, куди всипаємо мигдаль і масло. Все ретельно перетираємо руками до отримання фактури маленької крихти. Дістаємо з морозилки деко і викладаємо верхнім шаром ягоди малини, а зверху її засипаємо манкою і цукром. Останнім шаром укладаємо обсипання. Тепер випікаємо на 200 градусів, приблизно, півгодини до утворення скоринки злегка рум'яного кольору. По закінченню приготування ви насолодитеся чудовим смаком і апетитним зовнішнім виглядом цього кулінарного створення.

pirog-s-malinoj-4
Комментарии (0)
Додати коментар
Чай з малиною
Чай з малиною
Чай з малиною
23.10.17 Здоров'я
Бісквіт: класичний рецепт. Як приготувати?
Основне призначення бісквіта це, звичайно ж, торти, тістечка, рулети. Хоча необов'язково цим обмежуватися. Щедрі прилавки супермаркетів можуть запропонувати Вам
Як приготувати чебуреки в домашніх умовах
Одне з найпопулярніших в світі кримсько-татарських страв – чебуреки. Багато кухарята можуть похвалитися оригінальним рецептом, як приготувати чебуреки в домашніх умовах,
Як приготувати курник
Традиційні російські пироги відомі у всьому світі. Рум'яні, ароматні, смачні, великі і багато прикрашені, з найрізноманітнішими начинками пироги і сьогодні залишаються
Чай з малиною корисні властивості показання протипоказання Рецепти чаю з малиною
Малина є однією з найбільш древніх ягідних культур на планеті. У давнину перед тим, як повсюдно поширився китайський чай, пили чайний напій з ягід малини. Це був
Пиріг з чорною смородиною Як приготувати пиріг з чорною смородиною Кращі рецепти пирогів з чорною зморив
«Була зеленої, маленькой, Потім стала аленькой. На сонці почорніла я, І ось тепер я стигла ». Про яку ж ягоді йдеться в знаменитій дитячій загадці? Звичайно