Що приготувати з курячих грудок
02.12.2016 1 032 0

Що приготувати з курячих грудок

Рецепти
В закладки

що приготувати з курячих грудокКуряче м'ясо - одне з найбільш доступних і найсмачніших видів м'яса. Її істотною перевагою є низька калорійність, багатство вітамінів А та групи В, а так само різних мінералів, таких як: залізо, фосфор, кальцій, сірка, селен і мідь.

Крім того, куряче м'ясо містить мінімальну кількість холестерину, що благотворно позначиться на твоєму здоров'ї. Найбільш дієтична частина курочки - це її грудка.

Однак смачно приготувати курячу грудку - ціле мистецтво, адже її легко зіпсувати і пересушити. Куряча грудка від філе відрізняється тільки тим, що грудка - це м'ясо на кістці і з хрящиками, а філе - вже повністю очищене м'ясо. При цьому і з грудки, і з філе можна готувати практично однакові страви.

Цікаво, що приготувати з курячих грудок на кістці можна дуже смачний і корисний бульйон, а з чистого філе - всілякі рулетики з начинкою з грибів, зелені, сиру і інших продуктів.

Рецепти з курячих грудок вельми різноманітні, корисні і порадують кожного кухаренка, адже змінивши лише один інгредієнт ти з легкістю отримаєш нове блюдо. Найголовніше, що в результаті у тебе завжди буде ніжне, соковите і неповторне блюдо. Смачно приготувати курячу грудку, не складе труднощів, тому поїхали!

{reklama}


Рецепт замаринованной і запеченої курячої грудки

смачно приготувати курячу грудку

Тобі потрібно:

  • п'ятсот грам курячої грудки (без кісточки)
  • два зубчики часнику
  • тридцять мілілітрів білого сухого вина
  • одна столова ложка кореня імбиру
  • за дві столові ложки соєвого соусу, оливкової олії
  • сіль
  • перець
  • спеції і зелень - за смаком

Рецепт приготування курячої грудки досить легкий, а головне швидкий, тому сміливо використовуйте його, якщо до тебе несподівано прийшли гості. У курячого філе видали плівки, жир, гарненько промити під проточною водою і обсушити.

Після цього наріж невеликими порційними кусками, посоли і поперчи. Пропусти через прес часник, додай в нього оливкову олію, спеції, соєвий соус, натертий на дрібній тертці імбир, біле сухе вино і гарненько вимішати масу.

Полів курочку получившимся маринадом (якщо є час, можеш промаринувати філе протягом пари годин). Візьми харчову фольгу і вирішити її в декілька шарів. Всередині акуратно виклади куряче філе зі спеціями, загорни краю і став в розігріту до двохсот тридцяти градусів духовку на двадцять хвилин.

Тільки добре запакувавши страву, ти зможеш смачно приготувати курячі грудки. Тепер виклади курочку на блюдо, а залишився після запікання соус перелий в маленьку каструльку і варіть до загустіння.

Даний рецепт страви з курячих грудок підходить для подачі курки з різними гарнірами: паровими овочами, чистим рисом, макаронами з цілісно меленої борошна та ін.




Як зробити курячий шніцель з печерицями

рецепти з курячих грудок

Тобі потрібно:

  • чотири курячі грудки (десь шістсот грамів філе)
  • одне яйце
  • двісті грам невеликих свіжих печериць
  • трохи білого хліба (можеш використовувати клітковину)
  • півсклянки тертого сиру
  • сіль
  • спеції
  • рослинна (оливкова) олія для смаження

рецепт приготування курячої грудки простий, при цьому ти отримаєш надзвичайно смачне і корисне блюдо з мінімумом калорій. Промий курячого філе і дай йому стекти. Потім кожну половинку розріж уздовж, щоб у розгорнутому вигляді вона нагадувала крила метелика, і відбий.

Посоли і поперчи філе і відклади на час, поки будеш готувати начинку з грибів і сиру. Печериці отвариваешь цілком (за бажанням у воду можеш класти різні спеції), чекаєш поки охолонуть і нарізаєш маленькими кубиками. Потім змішуєш гриби з сиром (додаєш спеції і зелень за бажанням), акуратно викладаєш всередину кожного курячого філе і звертаєш конвертик.

рецепт приготування курячих грудок передбачає подальшу обжарку, тому кожен конверт попередньо занурюється у збите яйце, а потім у мелені сухарі з білого хліба (можеш використовувати улюблену клітковину).

Курочка обсмажується до золотистого кольору з обох сторін, потім викладається в деко, попередньо застелений пергаментним папером, і випікається протягом семи-десяти хвилин при температурі двісті градусів.

До столу можеш подавати як самостійне блюдо, або з гарніром з тушкованих овочів.


Якщо ти все ще думаєш, що приготувати з курячих грудок, скористайся порадою з наступного рецепта.

Як приготувати курячі відбивні під сирною скоринкою

рецепт приготування курячої грудки

Тобі потрібно:

  • три курячих філе
  • два стиглих твердих червоних помідора
  • сто грам нежирного твердого сиру
  • пучок свіжого кропу
  • двісті грам натурального несолодкого йогурту
  • сіль
  • спеції

Рецепти з курячих грудок припускають додаткове наявність овочів або при приготуванні соусів соковитою птиці. Тому не виключай овочі, навіть якщо вони тобі не подобаються з рецепту, а замінюй на улюблені, так що приготувати з курячої грудки по даному рецепту смачне блюдо легко і просто.

Помий курку, дай їй стекти і розріж як у попередньому рецепті, трохи відбий. Виклади курочку на деко, застелений пергаментним папером, зверху викласти нарізані кружечками помідори, посипаємо зеленню і тертим сиром.

Помісти страву на двадцять хвилин у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку.

Як приготувати куряче філе в духовці дивись на цьому відео:

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати фаршировані печериці в духовці
Легкі і смачні закуски, гарячі страви виходять з грибів, а саме з печериць. Вони готуються швидко, не вимагають спеціального відбору, ні якоїсь особливої очищення, при
Як приготувати соковиту курячу грудку
Курогрудка являє собою прекрасний дієтичний продукт, завдяки невеликому вмісту тваринних жирів. Вона досить поживна і досить корисна з-за високого вмісту магнію і
Як приготувати курячі котлети
Серед прихильників правильного харчування досить часто зустрічається думка, що смачного способу приготувати курячу грудку немає. І це велика помилка, адже немає нічого
Як смачно приготувати курячу грудку
Курка на сніданок, обід або вечеря, в якості корисного перекусу або святкового страви – незамінний варіант. Приготування страв з курки не займає багато часу, а як смачно
Як варити курячий бульйон
Супи вважаються незамінними в раціоні будь-якої людини. Але деякі з них готуються дуже складно і довго. Ти можеш замінити звичайний суп на блюдо, яке нітрохи не менш
Як варити курячу грудку
Багато прихильників правильного харчування рекомендують ввести в щоденний раціон нежирне м'ясо. До даних сортів відносяться: нежирна яловичина, телятина, кролик, курка,